bestbolt.hu Főoldal
Keressen
Leírásban is keres

Pick Pack Pont

A 335/2012. (XII. 4.) Kormányrendelet 22. §, (5) pontja módosítása 2014.04.09-dik napjától kezdődően alapvetően megváltoztak a csomagkiadás szabályai az átvevőnek a csomag átvételét bizonyító aláírás előtt be kell mutatnia a személyazonosságát igazoló hatósági igazolványát (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél) valamint ha a csomagot nem a címzett veszi át, közölni kell az átvétel jogcímét is. Abban az esetben, ha a címzett helyett meghatalmazott veszi át a csomagot, akkor két tanú aláírásával ellátott meghatalmazást is szükséges kérniük az átvételi Pick Pack Pontokon.

Fedezze fel a Pick Pack Pont világát és értékeit!

Tudta Ön, hogy az immár 5 éves Pick Pack Pont szolgáltatás használatával nem csak időt és pénzt takarít meg, de a környezetet is óvja? Válassza a Pick Pack Pontot és élvezze a szolgáltatás előnyeit online vásárlásai során!

o Szabadság - Mindenkinek útba esik egy Pick Pack Pont, ahol a nyitvatartási időtől függően akár éjjel-nappal átvehető a csomag. Az üzletek nagy része bankkártyát is elfogad, de természetesen készpénzzel is lehet fizetni – a választás az Öné. A csomag akár 5+5 munkanapig vár Önre az átvételi ponton – akkor, ott és úgy veheti át rendelését, ahogyan Önnek a legkényelmesebb!

o Környezettudatosság– A csomagok gyűjtőjáratokon utaznak az átvételi pontokra, nincs szükség az utakat még zsúfoltabbá tevő extra járatok indítására.

Éves szinten a szolgáltatás használatával 1275 tonna szén-dioxid kibocsátásától kíméljük meg környezetünket, levegőnket és vizeinket – ez annyi amennyit 25.000 db felnőtt fa szűr ki a levegőből egy év alatt!

o Kedvező ár– A Pick Pack Pont nem csak kényelmes, de egyben költséghatékony is. A több mint 600 pontból egy Önnek is biztosan útba esik!

o Emberközpontúság– Több ezer munkahely megtartásához járul hozzá azzal, hogy átvevőpontjaink egyéb szolgáltatásait is használja a csomagátvétel során. A Pick Pack Pont színvonalas átvevőpontjain kollegáink segítenek abban, hogy csomagját gyorsan, biztonságosan átvegye. Amennyiben bármilyen problémája adódna az átvett csomaggal kapcsolatosan, az árushely dolgozói és telefonos ügyfélszolgálatunk rendelkezésére áll.

Ismerje meg a Pick Pack Pont világát!

 

A Pick Pack Pont kényelmes, kedvező áru, megbízható személyes csomagátvételt biztosít az ország 190 városában, több mint 600 Pick Pack Ponton. A minőségi, hosszan nyitva tartó átvevőpontokon Ön napi teendőihez igazodva, akár 5+5 munkanapig átveheti az online megvásárolt termékeket.

Országos, minőségi Pick Pack Pont-hálózat

Keresse meg az Önnek legkényelmesebb Pick Pack Pontot itt:http://www.pickpackpont.hu/atveteli-pont

Hogyan kérhetem a személyes átvételt?

A személyes átvétel kiválasztása megrendeléskor az Átvételi módok oldalon történik. Ön előbb beállítja a "Személyes átvétel Pick Pack Ponton" opciót, majd választhat a Pick Pack Pont-ok listájából.

Nálunk ilyen kényelmes a csomagátvétel:

o Rendelje meg online a terméket és válassza ki a több mint 600 pont közül an Önnek leginkább megfelelőt

o A webáruház a rendelése nyomon követésében üzenetet küld Önnek, amikor átadja a csomagot a Pick Pack Pont logisztika részére

o A csomag útja nyomon követhető a webáruház által küldött rendelés követés üzenetében megküldött azonosító kód megadásával, amit a www.pickpackpont.hu/csomagkereso oldalon kísérhet nyomon.

o Ha a csomagja megérkezett az Ön által kiválasztott Pick Pack Pont-ra:

o E-mail, sms üzenetet küldünk a pontra érkezésről

o A csomag az értesítést követő 5+5 munkanapon keresztül érhető el

o Akár éjjel-nappal átvehető a csomag és a legtöbb helyen bankkártyát is elfogadunk

o A nyitva tartást és a fizetési lehetőségeket az alábbi linken tekintheti meg: http://www.pickpackpont.hu/atveteli-pont

Pick Pack Pont-on történő átvétel díjszabása:

Termékek súlya

Szállítás díja

0-3kg-ig

1075

3-5kg-ig

1135

5-10kg-ig

1200

10-20kg-ig

1265

A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassák ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést, vagy jegyezzék fel a rendelés azonosító számát.

Csomagját a feladástól számítva Budapesten2-3 munkanapon belül, míg nem budapesti szállítás esetén 3-4 munkanapon belül veheti át az Ön által kiválasztott Pick Pack Pont -on.

Fontos: az átvételkor – az Ön biztonsága érdekében – szükséges hogy igazolja személyazonosságát.

Belépés

Üdvözöljük!

e-mail cím: jelszó:

Regisztráció
Kosár
Az Ön kosara üres
Ügyfélszolgálat
2000 Szentendre, János utca 26/1.
Hétfőtől-Péntekig
9:00-17:00
Telefon:
+36-1/445 4420
Mobil:
+36-20/264 5694

Cégünk a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület tagja Schwaben Consulting
Online webáruházunkban biztosan megtalálja amit keres!
Notebookok, számítástechnika, irodatechnika, szórakoztató elektronika, digi fotó,
háztartási elektronika, irodaszer, biztonságtechnika - 20.000 termék!
Rendelés, házhozszállítás akár 1 napon belül!
Számítástechnikai termékek, iroda ellátás és postai nyomtatványok egy helyen!
A webáruház üzemeltetője: Schwaben Consulting Bt. 2000 Szentendre, János utca 26/1.
Telefon: +36-20-2645694, 06 (1) 445 4420, e-mail: ugyfelszolgalat@bestbolt.hu http://www.schwb.hu
Adatkezelés nyilvántartási száma: folyamatban
Cégbejegyzés száma 13-06-070875, adószám: 22286608-2-13