bestbolt.hu Főoldal
Keressen
Leírásban is keres

Adatvédelmi nyilatkozat


A bestbolt.hu Webáruház üzemeltetője, a Schwaben Consulting Bt. Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (továbbiakban: adatkezelő) ezúton kijelenti, hogy:

A Webáruház üzemeltetése során tiszteletben tartja a felhasználók információs önrendelkezési jogát és mindenben a személyes adatait, az adatkezelés az információ önrendelkezési jogról és információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezései szerint jár el.

 

A törvény által előírt tájékoztatási kötelezettségnek az alábbiakban teszünk eleget:

1. A regisztráció során megadott személyes adatok
A regisztráció során Ön olyan adatokat ad meg számunkra, amelyek az 2011. évi CXII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, a 2011. évi CXII törvényben foglalt meghatározás szerint személyes adatoknak minősülnek.
Az adatok megadása önkéntes, azok vonatkozásában az adatkezelő az adatok kezelése során adatfeldolgozót nem vesz igénybe.
A regisztráció során a fenti törvény alapján különleges adatok megadását nem kérjük.


2. Az adatkezelés jogalapja
Az adatok kezelésének jogalapja az 2011. évi CXII. Törvény a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcím adatok kezeléséről (Dmtv.)
A regisztráció során felvett adatokat kizárólag hírlevél küldése és szerződéses feladatok teljesítése végett tároljuk és használjuk fel, azokat a törvényben meghatározott esetek (pl. bűncselekmény) kivételével harmadik személy számára nem tesszük hozzáférhetővé, kivéve, ha a szerződéses feladat teljesítéséhez alvállalkozó (pl. kiszállítás) bevonása szükséges.
Ebben az esetben Ön az adatvédelmi elveinket tudomásul véve beleegyezik, hogy az adatkezelő az általa megbízott alvállalkozónak a szerződéses feladat teljesítéséhez szükséges adatokat (szállítási név, cím, telefonszám) átadja.
A kiszállítást végző alvállalkozót minden esetben szerződésben szabályozott feltételek kötik, hogy az Ön adatait csak a szerződéses feladat teljesítése érdekében használhatja fel, azt további felhasználás céljából megőrizni, vagy harmadik személynek átadni semmilyen formában sem jogosult.
Az adatkezelővel kapcsolatban álló alvállalkozó(k) adatai webáruházunkban minden esetben fel vannak tüntetve.

3. Az adatok elérhetősége, módosítása, töröltetése
Rendszerünkbe Ön regisztrált felhasználóként e-mail címe és jelszava segítségével a sikeres regisztrációt követően bármikor be tud lépni, és onnan érvényes rendelést tud feladni, vagy adatait módosíttathatja, töröltetheti.
A regisztráció során megadott adatokat a rendszer segítségével Ön később bármikor helyesbítheti és töröltetheti is.
Az adatkezelő vállalja, hogy a regisztráció törlését az írásos értesítést követő 1 munkanapon belül, a felhasználó által végzett adatmódosítást pedig a rendszer segítségével azonnal végrehajtja.


4. Bejelentés
A fenti adatok kezelését cégünk bejelentette a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság által vezetett adatvédelmi nyilvántartásba és részünkre, a hivatal határozata alapján a következő nyilvántartási azonosítót adta ki: NAIH-58632/2012

Belépés

Üdvözöljük!

e-mail cím: jelszó:

Regisztráció
Kosár
Az Ön kosara üres
Ügyfélszolgálat
2000 Szentendre, János utca 26/1.
Hétfőtől-Péntekig
9:00-17:00
Telefon:
+36-1/445 4420
Mobil:
+36-20/264 5694

Cégünk a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület tagja Schwaben Consulting
Online webáruházunkban biztosan megtalálja amit keres!
Notebookok, számítástechnika, irodatechnika, szórakoztató elektronika, digi fotó,
háztartási elektronika, irodaszer, biztonságtechnika - 20.000 termék!
Rendelés, házhozszállítás akár 1 napon belül!
Számítástechnikai termékek, iroda ellátás és postai nyomtatványok egy helyen!
A webáruház üzemeltetője: Schwaben Consulting Bt. 2000 Szentendre, János utca 26/1.
Telefon: +36-20-2645694, 06 (1) 445 4420, e-mail: ugyfelszolgalat@bestbolt.hu http://www.schwb.hu
Adatkezelés nyilvántartási száma: folyamatban
Cégbejegyzés száma 13-06-070875, adószám: 22286608-2-13